Touringcarbedrijf Assen richt zich op de regio Assen, aangezien maatwerk onze standaard is. Bij uw vervoersvraag zoeken wij een passende oplossing, als bedrijf zijn wij een geboren teamspeler! Touringcarbedrijf Assen is een onderdeel van Veenstra Reizen.

Team Touringcarbedrijf Assen

De begeleiding die u kunt verwachten bij het samenstellen van een busreis wordt uitgevoerd door vakkundig personeel. U heeft bij ons direct en persoonlijk contact, het team waar u mee te maken heeft bestaat uit:

Bouwe Veenstra: Planning
Klaas Veenstra: Sales
Bettie Mulder: Groepsreizen
Anna-Wietske Veenstra: Groepsreizen
Atty Ekema: Groepsreizen

Waarom Touringcarbedrijf Assen

  • Direct en persoonlijk contact
  • Flexibel en betrouwbaar
  • Duurzaam
  • ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
  • Vertrouwd op reis
  • Ervaren chauffeurs
  • Bijna 100 jaar ervaring

Touringcarbedrijf Assen onderscheidt zich als touringcarbedrijf dat u ons direct en persoonlijk contact heeft, u heeft dan ook voor alle busreizen een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat de busreis een succes wordt. Ook zijn wij ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV.

Van links naar rechts: Bouwe Veenstra, Bettie Mulder & Klaas Veenstra

Onze werkwijze

Van wens tot busreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw busreis in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw busreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een busreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een busreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de busreis is verlopen.